Farmy, zvířátka, Noemovy archy

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Tidlo Farma

T0096

Neuer Artikel

Rozměry: 47x62,5 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

1 935 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Tidlo Farma

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Tidlo Farma Jste připraveni na rušný den na farmě? Tato farma má vše, co mladý farmář potřebuje. Stodolu s půdou a žebříkem, stáje pro zvířata, dům pro farmáře, prasečí chlívek, plot a to vše na dřevěné podložce. Střechy budov jsou připevněny magnety, dají se tak jednoduše odebrat a zase vložit zpět. Zvířátka se prodávají zvlášť. Tato hračka děti naučí o zvířatech na farmě, kde žijí, jak se o ně starat. Podporuje kreativní a představivou hru. Rozvíjí koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku a zručnost. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezpečnostní normě.  Hlavní vlastnosti:
magnetické střechy domůpodporuje kreativitu a představivost
 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: