Farmy, zvířátka, Noemovy archy

Angesehene Artikel

Lieferanten

Le Toy Van Stodola červená

TV417

Neuer Artikel

Rozměr: 39x22x24 cm Věk: 3+ Materiál: vysoce kvalitní dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů Ručně domalováno ekologickými barvami

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

1 430 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Le Toy Van Stodola červená

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Tradiční dřevěná červená stodola. Má velké dvojité dveře, které lze otevřít a opět zavřít, fungující magnetický naviják a také balík sena. Děti se mohou dívat dovnittř přes okna, v interiéru i exteriéru najdou detailní ilustrace. Tato pevná a statná stodola je perfektní pro mladé nadšené farmáře a milovníky zvířat. Hlavní vlastnosti: Červená stodola s otevíratelnými dveřmi, magnetickým navijákem a balíkem senaPodporuje děti v představivé a kreativní hřeInteraktivní hračka pomáhá s rozvojem představivosti, řeči a sociálních dovednostíGenderově neutrální barva, nabádá k sdílení mezi sourozenci a kamarádyVyrobeno eticky z udržitelnéh dřevaMalováno netoxickými barvami, testováno dle nejpřísnějších standardů  Kolekce farmy & zvířátkaTato interaktivní a dřevěná kolkce podporuje děti v zapojení představivosti, ať si vytvoří svou vlastní farmu! Každý produkt je krásně ilustrován, vytváří tak realistický zážítek.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: