Farmy, zvířátka, Noemovy archy

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Le Toy Van Velká farma

TV410

Neuer Artikel

Rozměr: 58x52x24 cm Věk: 3+ Materiál: vysoce kvalitní dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů Ručně domalováno ekologickými barvami Zvířátka a postavy nejsou součástí balení

Mehr Infos

2 601 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Le Toy Van Velká farma

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Klasická malovaná dřevěná farma od Le Toy Van. V balení najdete velkou sotodlu se seníkem, dojírnu, stáj a prasečí chlívek. Vše je upevněno na dekorované základové desce, na které jsou také oddělitelné ploty. Kompatibilní s figurkami Budkins, figurkami zvířátek – není součástí balení. Hlavní vlastnosti: Detailní dřevěná farmaKompatibilní s figurkami Budkins a figurkami zvířat od Le Toy VanInteraktivní hračka pomáhá s rozvojem představivosti, řeči a sociálních dovednostíVyrobeno z odolného a pevného udržitelného kaučukového dřeva – dlouhotrvající zábava i starost o naši planetuMalováno netoxickými barvami, testováno dle nejpřísnějších standardů  Kolekce farmy & zvířátkaTato interaktivní a dřevěná kolkce podporuje děti v zapojení představivosti, ať si vytvoří svou vlastní farmu! Každý produkt je krásně ilustrován, vytváří tak realistický zážítek.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: