Farmy, zvířátka, Noemovy archy

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Le Toy Van Traktor Bertie

TV468

Neuer Artikel

Rozměry: 33x13x10 cm Věk: 3+ Materiál: vysoce kvalitní dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů Ručně domalováno ekologickými barvami

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

909 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Le Toy Van Traktor Bertie

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Máte farmu, ale chybí vám traktor? Co třeba tento leskle červený? Traktor má pogumovaná kolečka a také oddělitelný přívěs. Hlavní vlastnosti: Červený dřevěný traktor, který se velikostně hodí k figurkám zvířat a postaviček z farmyKompatibilní s výrobky z kolekce farmy od Le Toy VanPoutavá hračka rozproudí kreativitu dětíInteraktivní hračka pomáhá s rozvojem představivosti, řeči a sociálních dovednostíVyrobeno eticky z udržitelného dřevaMalováno netoxickými barvami, testováno dle nejpřísnějších standardů  Kolekce farmy & zvířátkaTato interaktivní a dřevěná kolkce podporuje děti v zapojení představivosti, ať si vytvoří svou vlastní farmu! Každý produkt je krásně ilustrován, vytváří tak realistický zážítek.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: