Nábytek do domečku

Angesehene Artikel

Lieferanten

Le Toy Van Nábytek Daisylane dětský pokoj

ME061

Neuer Artikel

Rozměr balení: 25,5x25,5x8 cm Rozměr postele: 13x6x6,5 cm Věk: 3+ Materiál: vysoce kvalitní dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů Ručně domalováno ekologickými barvami

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

831 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Le Toy Van Nábytek Daisylane dětský pokoj

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Dřevěný malovaný nábytek do domečku pro panenky. Obsahuje 2 postele s povlečením, noční stolek, věšák na oblečení, hrací koberec s hračkami, psací stůl s židlí, počítač a knihy. Hlavní vlastnosti: Vybavení dětského pokoje z řady nábytku DaisylaneVytvořte si s tímto setem vlastní příběhyInspiruje k sociální hře, rozvíjí komunikační dovednostiVyrobeno eticky z udržitelného dřevaMalováno netoxickými barvami  Daisylane kolekcePrestižní kolekce domečků pro panenky a doplňků firmy Le Toy Van. Před více než 25 lety zakladatel Georges navrhl svůj úplně první domeček pro panenky, stavební kámen této firmy. Vyrobeno eticky z udržitelných materiálů, dřevěné domečky pro panenky Daisylane jsou jedinečné a nebudou dětskou představivost držet zpátky. Rodinné dědictví, opravdová investice do hraní.

24 andere Artikel in der gleichen Kategorie: