Nábytek do domečku

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Tidlo Dřevěný nábytek kuchyňka

Neuer Artikel

Věk: 3+
Pro panenky o velikosti 10-11 cm
Rozměry balení: 25x19,5x9 cm

Mehr Infos

2 Artikel

SKLADEM

458 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Tidlo Dřevěný nábytek kuchyňka

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Krásný nábytek z bukového dřeva se bude hodit do každého domečku pro panenky, má prostě vše, co budou děti potřebovat k vytvoření kuchyně pro panenky, které jsou hladové po celém dni plném her. Set o devíti kusech zahrnuje chladničku/mrazničku, stůl a 4 židle, dva kuchyňské doplňky a kombinovaný sporák/dřez, ne kterém také naleznete nákupní seznam. Krásně detailní set se bude hodit do domečku pro panenky Tidlington (T0220) a jiné domečky standardní velikosti. Podporuje kreativní a představivou hru. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezbečnostní normě. Skládá se z 9 dílů.

 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

24 andere Artikel in der gleichen Kategorie: