Magnetické tvoření

Angesehene Artikel

Lieferanten

Alexander Magnetické příběhy Ulice

PEA2012

Neuer Artikel

Rozměry: 29x16x4 cm
Věk: 4+

Mehr Infos

1 Artikel

314 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Alexander Magnetické příběhy Ulice

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Sestavte tisíce vlastních příběhů! Magnetická vzdělávací hra ve formě knížky, pro děti od 4 let. Rozvíjí nejen jemnou motoriku a představivost, ale také probouzí fantazii a při popisování příběhů a zlepšuje vyjadřovací schopnosti.

Hra obsahuje magnetické pozadí, na který děti skládají obrázkové magnetky, podle vzoru na kartičkách, které jsou součástí balení. Hra funguje i jako magnetické divádélko, kde si děti mohou také vytvářet vlastní kombinace a příběhy, které pak vypráví svým rodičům nebo učitelům.

Tato hra rozvíjí nejen jemnou motoriku a představivost, ale také probouzí fantazii a při popisování příběhů a zlepšuje vyjadřovací schopnosti. Díky magnetům jednotlivé dílky drží na podkladové desce a hra je proto vhodná i na dlouhé cesty v autě.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: