Magnetické tvoření

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Petitcollage Magnetická knížka Cestování

PTC226

Neuer Artikel

Rozměry: 16,2x16,2x2,5 cm
Věk: 3+
Materiál: karton,kov

Mehr Infos

1 Artikel

NELZE DORUČIT do Vánoc.

298 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Petitcollage Magnetická knížka Cestování

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Připněte magenty do knížky, mixujte různé dílky a vytvářejte postavičky aktivních žen! Balení obsahuje přes 25 magnetických dílků, s kterými si děti dokáží vyhrát. Zabaleno v plechové krabičce, která se dá pevně zavřít, perfektní hračka na cesty. Plechová krabička má uvnitř, na stěnách, dvě scenérie. Podporuje představivost dětí. Natisknuto netoxickými barvami. Splňuje všechny bezpečnostní normy.



Hlavním posláním americké firmy Petitcollage je skloubení moderního designu, ekologie a udržitelnosti. Originální výrobky jsou navrhované v Kalifornii a v současné době jsou prodávány po celém světě. Výrobky jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů, bambusu nebo kvalitního certifikovaného dřeva. Veškeré používané barvy při výrobě jsou na rostlinné bázi a šetrné k životnímu prostředí. Výrobky jsou navrženy tak, aby rostly s Vašimi dětmi a vytvářely také svým designem krásný a útulný domov.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: