Garáže, značky

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Green Toys Patrová garáž modrá s příslušenstvím

GTPPGB1312

Neuer Artikel

Rozměr: 50x19,5x21,5cm
Rozměr balení: 35x20x22 cm
Rozměr vrtulník: 15,5x9,5x13 cm
Rozměr autíčka: 10,5x5x5,5 cm
Věk: 3+
Materiál: recyklovaný plast z lahví na mléko
Součástí garáže jsou dvě autíčka,vrtulník a rampa

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

1 359 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Green Toys Patrová garáž modrá s příslušenstvím

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Green Toys Patrová garáž modrá

Parkovací garáž Green Toys je víceúrovňový hrací prostor. Součástí sady je mini vrtulník a dvě mini vozidla. Tato plně vybavená garáž je připravena k hraní z jakéhokoli úhlu a je vybavena průjezdnou servisní stanicí na jednom konci a rampou na druhém. Nechybí ani výtah a heliport. Vyrobeno v USA ze 100% recyklovaných plastových láhví na mléko.


Americká značka Green Toys je předním výrobcem ekologicky a sociálně odpovědných hraček pro děti. Jejich výrobky jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného plastu z primárního zdroje recyklovaných lahví na mléko. Do jejich fascinujícího rozsahu patří delikátní kuchyňské předměty i skvěle navržená vozidla, lodě, letadla a další. Green toys povzbuzuje děti k péči o životní prostředí. Pomocí jejich produktů můžete ukázat, že vy také. K dnešnímu dni Green Toys recykloval 15 milionů obalů na mléko, z kterých vznikly skvělé zelené hračky!

23 andere Artikel in der gleichen Kategorie: