Garáže, značky

Angesehene Artikel

Lieferanten

Tidlo Dřevěná garáž

T0118

Neuer Artikel

Rozměry: 50x37x28,5 cm
Věk: 3+

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

1 235 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Tidlo Dřevěná garáž

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Nadšenci pro auta si zamilují tuto krásnou garáž. V balení obsahuje 3 auta, 1 odtahový vůz, ruční myčku, tankovací stojan, servis a natahovací výtah pro auta, který „kliká“ a auta dostane do parkovacího patra. Otevřete vrata z parkoviště a vyfičte po rampě dolů a domů! Nezapomeňte auto umýt... Autíčka jsou kompatibilní s vláčkodráhami. Skvělý způsob, jak děti inspirovat ke kreativní a představivé hře. Rozvíjí koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku a zručnost. Po vybalení je nutno složit. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezbečnostní normě.

 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

23 andere Artikel in der gleichen Kategorie: