Počítadla, násobilky, sudoku

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Bino Dětská dřevěná edukativní hra

88212

Nový produkt

Rozměry: 20x7x45,6 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo, kov

Více informací

1 Položka

SKLADEM

407 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Bino Dětská dřevěná edukativní hra

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Dřevěná multifunkční edukativní hra, 90 ks. ,,Sbírka her‘‘ se všemi možnými vymoženostmi pro probuzení kreativity. Dítě se naučí rozpoznávat čísla, tvary a barvy. Hra je ideální pro koordinaci motoriky a pro trénování a posilování logického myšlení. Každé dítě si najde něco, co ho při hře bude bavit. Bude to snad rybaření, skládání čísel či stohování kroužků na sebe? Hra je vyvinuta s cílem podpořit zájem nejmenších o učení a učení přeměnit na zábavu. Všechny části jsou snadno uchopitelné, a proto jsou ideální pro malé dětské ruce. Vhodné pro děti od 3 let. Varování! U dětí do 3 let používat pouze pod dohledem dospělé osoby. Hlavní vlastnosti:
obsahuje 90 ksmultifunkční hrapodporuje kreativituideální pro koordinaci motoriky o posílení logického myšlenímění učení na zábavu
  BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny v České republice v Klatovech (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: