Ostatní stavebnice

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Walachia Dřevěná stavebnice Vario Massive 209 dílů

W25

Nový produkt

Rozměr: 290x440X90 mm
Věk: 5+

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 10.4.

1 487 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Walachia Dřevěná stavebnice Vario Massive 209 dílů

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Dřevěná stavebnice Walachia Massive - 209 dílů

Skládací dřevěná stavebnice VARIO. Obsahuje 209 dílů a můžete si z ní postavit minimálně 45 různých typů budov.





Stavebnice VARIO obsahuje skládací a rozkládací modely staveb, zhotovené z hlazených bukových kulatin o průměru 15 mm, v délkách od 28 do 250 mm, opatřených frézovanými půlkulatými zámky. Jsou navzájem kompatibilní a umožňují postavit desítky variant staveb. Okna a dveře, slepené z masivních profilů, se vkládají do stěn staveb. Jsou uloženy v pevných kartónových krabicích, které zajišťují jejich dlouholetou životnost.




Česká firma  WALACHIA® je rodinná firma, založená roku 1991 vyrábějící dřevěné hračky ve Zlínské kraji ve Fryštáku. Firma prosperuje, přibývá typů vyráběných stavebnic. Stavebnice se zdokonalují, používají se lepší materiály. Prototypy se mění v sériové výrobky. K původním pěti typům přibyly postupně další.  Nyní vyrábí  WALACHIA®  34 typů stavebnic. Pravidelně jsou prezentovány na výstavách v Praze, Norimberku, Dubaji, Lipsku a New Yorku.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: