Nábytek do domečku

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Tidlo Dřevěný nábytek dětský pokoj žlutý

T0223

Nový produkt

Věk: 3+
Pro panenky o velikosti 10-11 cm
Rozměr balení: 25x19,5x9 cm

Více informací

1 Položka

458 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Tidlo Dřevěný nábytek dětský pokoj žlutý

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Krásný nábytek z bukového dřeva se bude hodit do každého domečku pro panenky, který má prostě vše, co budou děti potřebovat k vytvoření pokojíčku pro panenky, které jsou unavené po celém dni plném her. Set o osmi kusech zahrnuje dvě postele, které se mohou složit do poschoďovky, žebřík, noční stolek s lampičkou a malý domeček pro panenky, který připomíná domeček pro panenky Tidlingtion (T0220) a také truhlu s hračkami a jeden doplněk. Postele mají také své lůžkoviny, které panenku udrží přes noc v teple! Krásně detailní set se bude hodit do domečku pro panenky Tidlington a jiné domečky standardní velikosti. Podporuje kreativní a představivou hru. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezbečnostní normě. Skládá se z 8 dílů.

 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

23 dalších produktů ve stejné kategorii: