Dřevěné slepovací stavebnice

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Walachia Dřevěná slepovací stavebnice Hasičská zbrojnice

W41

Nový produkt

Rozměry: 24x17x26 cm
Věk: 8+

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 10.4.

485 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Walachia Dřevěná slepovací stavebnice Hasičská zbrojnice

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Dřevěná slepovací stavebnice Walachia Hasičská zbrojnice

Dřevěná slepovací stavebnice obsahuje dřevěné hranolky daných délek ke stavbě roubených stěn, díly na střechy a štíty, kartonové výseky oken a dveří i předtištěné papírové potisky. Součástí stavebnice je schematický montážní plán.



Ve stavebnicích HOBBY KITS naleznete vše potřebné k sestavení. Ke stavbě slouží jednoduché obrázkové návody se symboly jednotlivých úkonů, a proto je můžou sestavovat děti po celém světě. Základním stavebním materiálem jsou přesně zhotovené hranoly z borového dřeva a rozměru 9×9 mm v délkách od 16 do 230 mm určených ke stavbě roubených stěn. Plochy střech, štítů, pavlačí a teras jsou zhotoveny z překližky 3 mm a polepují se papírovými potisky. Funkční dveře a okna zasklená folií jsou z potisklého kartonu. Jednotlivé stavby se slepují lepidlem na dřevo a papír (není obsahem). Součástí návodu jsou malé kapitoly ze stavebního oboru a historie lidové architektury. Modely staveb jsou v měřítku 1:32.
Hotové stavby jsou estetickými doplňky dětských pokojíčků, využívají se ke hrám s autíčky, zvířátky, vojáčky i panenkami, o vánocích mohou tvořit základ lidového Betlému.




Česká firma  WALACHIA® je rodinná firma, založená roku 1991 vyrábějící dřevěné hračky ve Zlínské kraji ve Fryštáku. Firma prosperuje, přibývá typů vyráběných stavebnic. Stavebnice se zdokonalují, používají se lepší materiály. Prototypy se mění v sériové výrobky. K původním pěti typům přibyly postupně další.  Nyní vyrábí  WALACHIA®  34 typů stavebnic. Pravidelně jsou prezentovány na výstavách v Praze, Norimberku, Dubaji, Lipsku a New Yorku.

22 dalších produktů ve stejné kategorii: