Dekorační magnetky

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Vilac Magnetky zvířátka 20 ks

V7421

Nový produkt

Rozměry balení: 16x16x4 cm Rozměry magnetky: cca. 5 cm Věk: 2+ Materiál: dřevo, magnet Obsahuje 20 ks Design: Andy Westface

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 29.5.

268 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Vilac Magnetky zvířátka 20 ks

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Ponořte se do kouzelného duhového vesmíru Andyho Westface. Podpořte fantazii svých dětí tím, že je pozvete, aby vytvořily příběh s těmito 20 duhovými zvířaty, slonem, liškou, tukanem a mnoha dalšími společníky. Magnetky jsou vhodné na jakýkoli magnetický povrch ve vašem domě. Hlavní vlastnosti: 20 ks magnetekhravé ilustracedekorační prvek vhodný do pokoje i na lednicivyrobeno ekologicky, šetrně k životnímu prostředídesign Andy Westface   Andy Westface je ilustrátor žijící a působící v Hongkongu. Svou prací se snaží zprostředkovat silné pocity a jasné myšlenky za pomoci jednoduchých tvarů, kompozic i barevnosti. Typickými prvky jeho děl jsou zvířata a duha, které si oblíbil pro jejich čistotu, upřímnost a schopnost vzbuzovat radost.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: