Stavebnice

Zobrazené produkty

Nové produkty

Zľavnené produkty

Dodávatelia

Detoa Dřevěné kostky XL 45 dílků

14249

Nový produkt

Základní velikost krychle: 27 mm
Věk: 2+

Viac detailov

U dodávateľa, na odoslanie cca 29.5.

305 Kč



Najnižšia cena za posledných 30 dní bola

História ceny

Detoa Dřevěné kostky XL 45 dílků

Naša cenotvorba sa zakaždým riadi zásadami férovej ceny. Nehýbeme umelo cenami a nechvastáme sa prestrelenými percentami. Pri každom produkte vždy nájdete históriu ceny.

×

Pridať do obľúbených

Detaily

Detoa Dřevěné kostky XL 45 dílků

Inovovaná stavebnice skládající se z různých tvarů a velikostí dřevěných dílků v zeleno-přírodním barevném provedení. Kromě klasických krychlí, kvádrů a válečků obsahuje také jehlany, mosty a další tvary. Díky tomu lze postavit úžasné stavby.

Stavebnice obsahuje 45 dílků. Základní velikost krychle je 27mm.
Výrobek je vhodný pro děti od 2 let. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček.

Sada je balena do tvrdé lepenkové krabice. Rozměr balení je 120x120x180mm.

       
Tyto české dřevěné hračky jsou vyráběny z kvalitního dřeva, které se těží v horských oblastech střední Evropy. Pro barvení se používají pouze kvalitní, certifikované a ekologické barvy a laky, které vyhovují normě EN 71 a nezatěžují životní prostředí. Protože jsou hračky určeny převážně nejmenším dětem, je technologickému procesu a kompletaci věnována zvlášť vysoká pozornost, která zaručuje stálou a vysokou kvalitu výrobků.Dřevěné hračky firmy Detoa se řadí mezi nejkvalitnější a nejestetičtější dřevěné hračky, které jsou v současnosti na evropském a tuzemském trhu k dostání. Nákupem hraček povedete své děti k rozvoji motorických schopností, estetickému cítění a kladnému vztahu k přírodnímu materiálu - dřevu. K hračkám Detoa se vracejí již několikáté generace. Prarodiče, rodiče - všichni vyrůstali s našimi hračkami značky Schowanek, Tofa a DETOA.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: