Ostatní stavebnice

Zobrazené produkty

Nové produkty

Zľavnené produkty

Dodávatelia

Walachia Dřevěná stavebnice Vario 72 dílů

W20

Nový produkt

Dřevěná stavebnice Walachia Vario 72 dílů

Rozměr: 290x217X90 mm
Věk: 5+

Viac detailov

U dodávateľa, na odoslanie cca 29.5.

736 Kč



Najnižšia cena za posledných 30 dní bola

História ceny

Walachia Dřevěná stavebnice Vario 72 dílů

Naša cenotvorba sa zakaždým riadi zásadami férovej ceny. Nehýbeme umelo cenami a nechvastáme sa prestrelenými percentami. Pri každom produkte vždy nájdete históriu ceny.

×

Pridať do obľúbených

Detaily

Dřevěná stavebnice Walachia Vario 72 dílů

Skládací dřevěná stavebnice VARIO. Obsahuje 72 dílů a můžete si z ní postavit minimálně 8 různých typů staveb.





Stavebnice VARIO obsahuje skládací a rozkládací modely staveb, zhotovené z hlazených bukových kulatin o průměru 15 mm, v délkách od 28 do 250 mm, opatřených frézovanými půlkulatými zámky. Jsou navzájem kompatibilní a umožňují postavit desítky variant staveb. Okna a dveře, slepené z masivních profilů, se vkládají do stěn staveb. Jsou uloženy v pevných kartónových krabicích, které zajišťují jejich dlouholetou životnost.




Česká firma  WALACHIA® je rodinná firma, založená roku 1991 vyrábějící dřevěné hračky ve Zlínské kraji ve Fryštáku. Firma prosperuje, přibývá typů vyráběných stavebnic. Stavebnice se zdokonalují, používají se lepší materiály. Prototypy se mění v sériové výrobky. K původním pěti typům přibyly postupně další.  Nyní vyrábí  WALACHIA®  34 typů stavebnic. Pravidelně jsou prezentovány na výstavách v Praze, Norimberku, Dubaji, Lipsku a New Yorku.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: