Dřevěné společenské hry

Zobrazené produkty

Nové produkty

Zľavnené produkty

Dodávatelia

Vilac Dřevěné bingo duhová zvířata

V7422

Nový produkt

Rozměry dílku: 5x5 cm Rozměry balení: 22x16x6 cm Věk: 2+ Materiál: dřevo, karton, látka Design:Andy Westface Obsahuje: 36 ks dřevěných dílků, 6 ks kartonových bingo karet Design: Andy Westface

Viac detailov

U dodávateľa, na odoslanie cca 22.5.

352 Kč



Najnižšia cena za posledných 30 dní bola

História ceny

Vilac Dřevěné bingo duhová zvířata

Naša cenotvorba sa zakaždým riadi zásadami férovej ceny. Nehýbeme umelo cenami a nechvastáme sa prestrelenými percentami. Pri každom produkte vždy nájdete históriu ceny.

×

Pridať do obľúbených

Detaily

Objevte zvířecí bingo s krásnými ilustracemi od Andyho Westface. Jedná se o originální hru, která umožní nejmenším rozvíjet svou slovní zásobu a zároveň si s ní užijí mnoho zábavy. Kdo dokáže jako první doplnit svou loterijní kartu? Kdo má žirafu? Tučňáka? A pandu?Hra obsahuje: 6 kartonových bingo karet, 36 dřevěných dílků, textilní pytlík. Zvířecí bingo je zábavná stolní hra určená pro děti od 2 let. Děti baví a zároveň podporuje v rozpoznávání zvířat.Hlavní vlastnosti: rozvíjí komunikační a smyslové dovednostirozvoj pozorovacího smysluodolná dřevěná hračkarodinná hrajedinečný design   Andy Westface je ilustrátor žijící a působící v Hongkongu. Svou prací se snaží zprostředkovat silné pocity a jasné myšlenky za pomoci jednoduchých tvarů, kompozic i barevnosti. Typickými prvky jeho děl jsou zvířata a duha, které si oblíbil pro jejich čistotu, upřímnost a schopnost vzbuzovat radost.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: