Domečky

Zobrazené produkty

Nové produkty

Dodávatelia

Le Toy Van Domeček Sky

H127

Nový produkt

Rozměry: 44x63x35 cm Rozměry balení: 64,5x44x12 cm Věk: 3+ Materiál: vysoce kvalitní dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů Ručně domalováváno ekologickými barvami Vybavení domečku není součástí balení

Viac detailov

U dodávateľa, na odoslanie cca 5.6.

2 794 Kč



Najnižšia cena za posledných 30 dní bola

História ceny

Le Toy Van Domeček Sky

Naša cenotvorba sa zakaždým riadi zásadami férovej ceny. Nehýbeme umelo cenami a nechvastáme sa prestrelenými percentami. Pri každom produkte vždy nájdete históriu ceny.

×

Pridať do obľúbených

Detaily

Domeček Sky nabízí kouzlo tradičního dřevěného domečku pro panenky s moderním luxusním nádechem.Domeček v designu tlumených bílých barev a zdobený pastelově modrými akcenty. Tento elegantní domeček podporuje kreativní hraní rolí a pomáhá s těmi životně důležitými koordinačními a komunikačními dovednostmi.Domeček má 2 podlaží a nabízí otevíratelná okna a okenice. Vnitřní prostor je vyzdoben a zahrnuje přirozené návrhy tapet a detaily závěsných rostlin pro svěží a moderní vzhled. Domeček Sky neobsahuje nábytek a lze jej vybavit dle vlastních představ dítěte.  Domečky Le Toy Van pro panenky jsou vytvářeny s láskou pro celoživotní kouzelnou hru. Používají udržitelné postupy, etiku a vyrábí krásné dřevěné hračky, které dnes i pro další generace inspirují a rozvíjí představivost.  Hlavní vlastnosti: Vyrábí se udržitelným způsobem a je eticky vyrobeno s láskouDůkladně testováno, aby splňovalo nejvyšší bezpečnostní standardyZdobeno netoxickými barvami na vodní báziGenderově neutrální designPanenky a nábytek nejsou součástí domečkuInspiruje nápadité učení založené na hřeIdeální pro podporu koordinace a jemné motorikyZaoblené hrany bezpečné pro děti, testováno dle nejpřísnějších standardů  Daisylane kolekcePrestižní kolekce domečků pro panenky a doplňků firmy Le Toy Van. Před více než 25 lety zakladatel Georges navrhl svůj úplně první domeček pro panenky, stavební kámen této firmy. Vyrobeno eticky z udržitelných materiálů, dřevěné domečky pro panenky Daisylane jsou jedinečné a nebudou dětskou představivost držet zpátky. Rodinné dědictví, opravdová investice do hraní.

26 ďalších produktov v rovnakej kategórii: