Stohovací kostky

Megtekintett termékek

Beszállítók

Tidlo Věž ze skládacích kostek Rainbow

T0070

Új termék

Výška věže: 104 cm
Věk: 18m+
Materiál: dřevo

Bővebb leírás

Rendelésre

909 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Ártörténet

Tidlo Věž ze skládacích kostek Rainbow

Árképzésünket mindig a tisztességes árképzés elvei vezérlik. Nem mozgatjuk mesterségesen az árakat, és nem hencegünk felfújt százalékokkal. Minden termékhez mindig talál egy ártörténetet.

×

Egyéb infó

Kostky rozdílných velikostí, zkuste je naskládat na sebe ve správném pořadí od největší po nejmenší a vytvořte věž. Každá kostka má na jedné straně číslici od 1 do 10 a krásnou ilustraci, která koresponduje s číslem kostky. Například číslo 8 a osm pomerančů. Při skládání děti mohou na každé kostce vyjmenovat zvíře nebo objekt, což jim pomůže s jazykovými dovednostmi a slovní zásobou, spočítat tečky a zkontrolovat, jestli výsledek odpovídá číslici, což jim pomůže s počty a poznáváním čísel. Perfektní hračka pro nejmenší je všestrannou učební pomůckou, podporuje brzký rozvoj čtení, počítání, poznávání barev a tvarů, poznávání zvířat. Až si děti dohrají, mohou kostky naskládat na sebe, nezaberou moc úložného prostoru. Rozvíjí koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku a zručnost. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezbečnostní normě.

 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

26 más termékek ugyanabban a kategóriában: