Postýlky a kolébky

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Tidlo Dřevěná kolébka postýlka pro panenky 2v1

T0212

Neuer Artikel

Rozměry: 40x53x34 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo, látka

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

1 757 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Tidlo Dřevěná kolébka postýlka pro panenky 2v1

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Tidlo Dřevěná kolébka postýlka pro panenky 2v1  Dejte svou panenku spát stylově s touto kolébkou 2v1. Má tvarované hrany a zaoblené rohy pro bezpečnost dětí. Kolébka se může proměnit v postýlku a pokud máte doma dvě, můžete z nich udělat poschoďovou postel! Obsahuje také 3 kusy lůžkovin. Inspiruje ke kreativní hře, rozvíjí smysl k přátelství. Po vybalení je nutno složit. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezpečnostní normě. Vhodné pro většinu standardních panenek. Hlavní vlastnosti:
2v1 kolébka i postýlka3 peřinkyvhodné pro většinu standardních panenek.
 . Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: