Pexeso

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Detoa Pexeso zvířátka a jejich stíny

14440

Neuer Artikel

Rozměry obrázku: 4x4 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

207 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Detoa Pexeso zvířátka a jejich stíny

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Pexeso z dřevěných kartiček o rozměrech 40x40x6 mm s potiskem zvířátek a jejich stínů.
Hra pomáhá při procvičení představivosti a paměti. Děti se zábavnou formou naučí přiřazovat stíny k obrázkovým předlohám.
Výrobek splňuje požadavkyEU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let.
Baleno v papírové krabičce o rozměrech 165x125x15 mm.

       
Tyto české dřevěné hračky jsou vyráběny z kvalitního dřeva, které se těží v horských oblastech střední Evropy. Pro barvení se používají pouze kvalitní, certifikované a ekologické barvy a laky, které vyhovují normě EN 71 a nezatěžují životní prostředí. Protože jsou hračky určeny převážně nejmenším dětem, je technologickému procesu a kompletaci věnována zvlášť vysoká pozornost, která zaručuje stálou a vysokou kvalitu výrobků.Dřevěné hračky firmy Detoa se řadí mezi nejkvalitnější a nejestetičtější dřevěné hračky, které jsou v současnosti na evropském a tuzemském trhu k dostání. Nákupem hraček povedete své děti k rozvoji motorických schopností, estetickému cítění a kladnému vztahu k přírodnímu materiálu - dřevu. K hračkám Detoa se vracejí již několikáté generace. Prarodiče, rodiče - všichni vyrůstali s našimi hračkami značky Schowanek, Tofa a DETOA.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: