Magnetické tvoření

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Pexi Magnetické příběhy Farma

PEA2010

Neuer Artikel

Rozměry: 26x19x4 cm
Věk: 4+

Mehr Infos

2 Artikel

SKLADEM

314 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Pexi Magnetické příběhy Farma

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Sestavte tisíce vlastních příběhů! Magnetická vzdělávací hra ve formě knížky, pro děti od 4 let. Rozvíjí nejen jemnou motoriku a představivost, ale také probouzí fantazii a při popisování příběhů a zlepšuje vyjadřovací schopnosti. Hra obsahuje magnetické pozadí, na který děti skládají obrázkové magnetky, podle vzoru na kartičkách, které jsou součástí balení. Hra funguje i jako magnetické divádélko, kde si děti mohou také vytvářet vlastní kombinace a příběhy, které pak vypráví svým rodičům nebo učitelům.  Tato hra rozvíjí nejen jemnou motoriku a zručnost,ale také představivost a probouzí fantazii. Při popisování sestavených příběhů zlepšuje vyjadřovací schopnosti a slovní zásobu dětí. Díky magnetům jednotlivé dílky drží na podkladové desce a hra je proto vhodná i na dlouhé cesty v autě.  Hlavní vlastnosti:
rozvíjí obrazotvornost a fantazii pomáhá zlepšovat motoriku prstů pomáhá s rozvojem vyjadřování, při vyprávění a popisu scének tisíce vlastních příběhů
 Balení obsahuje: Magnetické dílky různých tvarů - 24 ks, Magnetická tabulka ve víku "knížky" - 1 ks, Karty se vzory scének - 8 ks, český a slovenský návod ke hře  Krédem české značky Pexi je dodávat kvalitní, zajímavé hračky a hry za rozumnou cenu, dostupné co nejširší vrstvě zákazníků, které mají pro své uživatele smysl a užitek. Hračky musí vždy splňovat přísné normy pro výrobu hraček EN 71 a označení CE.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: