Loutkové divadlo, loutky

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Dřevěná loutka Kluk Jeníček

LV011

Neuer Artikel

Rozměry: 12 cm bez vodícího drátu
Věk: 3+

Mehr Infos

223 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Dřevěná loutka Kluk Jeníček

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Do pohádky O perníkové chaloupce určitě potřebujete šikovného kluka. Kdo by lezl na strom a loupal perníček!

Bude se vám hodit i do jiných pohádek a příběhů. Co třeba o vaší rodině či nedělním výletu? Probuďte svou fantazii.Nabízíme vám loutku o velikosti 12 cm bez vodícího drátku, vyrobenou pečlivě v naší chráněné dílně. Díky nitkám má loutka pohyblivé ruce.


Česká společnost byla založena v roce 1999 s hlavním záměrem opatřovat zaměstnání lidem se zdravotními problémy, se změněnou pracovní schopností a částečným invalidům. Tito lidé v regionu severní Moravy, postiženém vysokou nezaměstnaností, mají jen velmi malou naději najít si práci. Tento záměr se podařilo naplnit a dnes chráněná dílna GERLICH ODRY s. r. o. zaměstnává okolo 35 pracovníků, z toho 75% lidí právě se zdravotními problémy. Firma vyrábí dřevěné kostky, originální loutková divadla a další.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: