Kostky obrázkové

Angesehene Artikel

Lieferanten

Dino Dřevěné kostky Cars ve světě

DI641228

Neuer Artikel

Rozměr: 22x17x4 cm
Věk: 3+
Obsahuje 12 ks kostek

Mehr Infos

1 Artikel

SKLADEM

256 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Dino Dřevěné kostky Cars ve světě

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Dřevěné kostky - Cars ve světě
Postavit si šestici aut jen z pár kousků dřeva? Pro vašeho malého závodníka to bude hračka. 12 dřevěných kostek mu poslouží jako stavební materiál pro 6 různých formulí z filmu Cars, včetně hlavního hrdiny Bleska McQueena. Přikládáním a kombinováním kostiček si děti rozvíjí nejen zručnost, ale i představivost a kreativitu. K dispozici jsou také obrázkové předlohy.
Hračka byla vyrobena v ČR ze smrkového dřeva a nadchne všechny tvořivé motoristy od 3 let.
 Aktivity společnosti  Dino Toys s.r.o. od roku 1994 zahrnují vlastní nakladatelskou činnost v oblasti her, puzzlí a obrázkových kostek - program Dino a obchodní činnost v oboru hraček v tuzemsku i zahraničí.
 Do povědomí široké veřejnosti se společnost dostala díky řadě úspěšných her a širokému sortimentů puzzlí jako jsou např.: „Dostihy a sázky“ nebo „Člověče nezlob se“ a „Pojď si hrát“. Široký program rovněž využívá atraktivní mezinárodní i domácí licence jako: Walt Disney nebo Zdeněk Miler atd.  Základem strategie vývoje produktů Dino byl od počátku důraz na nejvyšší kvalitu obsahu, výtvarného zpracování a technického provedení
 Společnost vyvíjí vlastní Dino program puzzlí, společenských her a obrázkových kostek, ve kterém při zachování vysoké kvality respektuje jak kulturní, tak cenové zvyklosti lokálních trhů. Dino program využívá významné licenční tituly pro všechny zmíněné sortimenty. Nabízí kompletní program dětských a dospělých puzzlí, dětských, rodinných, edukativních i party her  ve velmi dobré kvalitě. Společnost Dino Toys spolupracuje s významnými výtvarníky, grafiky a vynálezci a pro jednotlivé zákazníky nabízí výrobu speciálních nebo lokálně adaptovaných titulů.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...