Dřevěné vláčky pro menší děti

Angesehene Artikel

Neue Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Ceeda Cavity - přírodní dřevěný vláček - Osobní vlak

VL90

Neuer Artikel

Přírodní dřevěný vláček - Osobní vlak

Rozměr: 400x80x90 mm
Věk: 3+

Mehr Infos

511 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Ceeda Cavity - přírodní dřevěný vláček - Osobní vlak

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

 Dřevěný model vláčku je vyroben z vysoce kvalitního bukového dřeva. Jeho povrch je pouze voskován a leštěn, není nijak chemicky upravován či barven, aby byl zachován přírodní vzhled. Dřevěnému vláčku se točí kolečka a nemá žádné ostré hrany. Je vhodné i na pískoviště.


Firma CEEDA CAVITY s.r.o. byla založena v roce 2005 a zabýváme se výrobou modelových hraček. Nabízí cenově dostupné, ekologicky čisté a tvarově srozumitelné hračky, určené nejenom dětem. Výrobky jsou vyráběny z vysoce kvalitního bukového dřeva. Jejich povrch je pouze voskován a leštěn, není nijak chemicky upravován či barven, aby byl zachován přírodní vzhled.Všechny dřevěné hračky firmy Ceeda Cavity jsou bezpečné a mají všechny potřebné schválení a certifikáty pro prodej v evropské unii.

23 andere Artikel in der gleichen Kategorie: