Dřevěné a textilní knížky

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Le Toy Van Petilou Dřevěná knížka počítání

PL114

Neuer Artikel

Rozměry: 9x9x3,1 cm Věk: 12m+ Materiál: vysoce kvalitní dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů Ručně domalováno ekologickými barvami

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

440 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Le Toy Van Petilou Dřevěná knížka počítání

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Malá dřevěná kniha s jedinečnými ilustracemi, která děti naučí počítat od 1 do 10. Každá stránka má rozdílnou tematiku, od včeliček až po kuřátka, všechny v dětech povzbudí rozvoj jazyk, poznávání číslic – je to škola hrou. Knížka je svázaná ručně šitými textilním lístky. Hlavní vlastnosti: Děti se s zábavnou knihou naučí počítat od 1 do 10Veselý a barevný design podporuje představivost a pomáhá s rozpoznáváním barevPoutavá ilustraceVyrobeno eticky z udržitelného kaučukového dřeva  Petilou kolekceKolekce pro nemluvňata a batolata od Le Toy Van obsahuje hlavně hmatové hračky, které mají nejmenším posloužit také jako učební prostředky. Kolekce je inspirována přírodou kolem nás a je navržena tak, aby rozvíjela smysly dětí pomocí rozdílných zvuků, textur, tvarů a hmotností. Děti tak od malička zapojí všechny své smysly.

26 andere Artikel in der gleichen Kategorie: