Auta a ostatní vozidla

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Tidlo Set Policejní dodávka

T0509

Neuer Artikel

Rozměry: 26x16x13 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

590 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Tidlo Set Policejní dodávka

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Spěchejte k záchraně s touto Tidlo policejní dodávkou a chyťte zloděje než uteče! Dodávka s konstrukcí z masivního dřeva je plně vybavena a připravena k akci. Má odnímatelnou střechu a elastické zadní dveře, takže po chycení zlodějů je lze jednoduše do auta umístit a odvézt na stanici, do vazby. Toto auto je kompatibilní s Tidlo figurkami policistů a vězňů. Podporuje dětskou kreativitu a představivost. Rozvíjí koordinaci ruka-oko a jemnou motoriku. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezbečnostní normě.


 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: