Sportovní hračky

Angesehene Artikel

Lieferanten

Hess Švihadlo

HS14377

Neuer Artikel

Délka: 2,3 m
Věk: 3+
Materiál rukojetí: dřevo

Mehr Infos

U dodavatele, k odeslání cca 10.08.2022

144 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Hess Švihadlo

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Klasické švihadlo s dřevěnými rukojeťmi, které dětem pomáhá nejen rozvíjet motorické dovednosti, ale také udržovat zdravé tělo a ducha. Skvělá zábava pro děti všech věkových skupin. Délku lana lze snadno upravit pomocí uzlu ukrytého v rukojeti. Hlavní vlastnosti:
vyrobeno eticky ze dřeva z ekologicky obhospodařovaných lesůpoužity ekologické a odolné barvy
   Firma Hess byla založena Günterem Hessem v malém německém městečku Olbernhau v roce 1990. Nejprve na hračkách pracoval jen pan majitel ve sklepě a garáži, dnes již zaměstnává více než 50 pracovníků. Všechny hračky jsou kompletovány ručně. Ve firmě Hess se zaměřují na nemluvňata a batolata, takže je důležitá bezpečnost hraček, které odpovídají standardě EN 71 a ostatním bezpečnostním regulacím. Vyrábí širokou škálu barevných a inovativních hraček pro děti. Od dudlíků s řetízky, chrastítka, puzzle až po houpací koně, všechny hračky jsou vyrobeny 100% v Německu. Hess používá jen lokální dřevo jako buk a javor a vždy jej zpracovává s ohledem na životní prostředí a za použití materiálů šetrných k přírodě. Jejich cílem je udělat životy dětí o něco zajímavějšími, podpořit a doprovázet je v rozvoji.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: