Enchantimals

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Mattel Royal Enchantimals Královský zámek kolekce Royal herní set

GYJ17

Neuer Artikel

Vítejte na zámku Royal Enchantimals ™! S 5 hracími plochami a velkolepou výškou 66 cm je tento hrad plný pohádkové zábavy. Zámek je dodáván s panenkou Felicity Liškovou a Flick ™ v královské módě, spolu s nábytkem a doplňky, které umožňují královskou hru a nekonečné vyprávění příběhů.

4+

Mehr Infos

1 Artikel

SKLADEM

Achtung: Letzte verfügbare Teile!

1 490 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Mattel Royal Enchantimals Královský zámek kolekce Royal herní set

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Vítejte na zámku Royal Enchantimals ™! S 5 hracími plochami a velkolepou výškou 66 cm je tento hrad plný pohádkové zábavy. Zámek je dodáván s panenkou Felicity Liškovou a Flick ™ v královské módě, spolu s nábytkem a doplňky, které umožňují královskou hru a nekonečné vyprávění příběhů. Posaďte panenku a jejího mazlíčka na trůn pro dva, hodujte v jídelně nebo se vydejte po velkém schodišti do královských komnat, kde je houpačka pro Flick ™ a lehátko pro Felicity. S Tímto hradem Royal Enchantimals ™ zažijete majestátní hru! 

4+

Rozměry: zámek výška ca 66 cm, panenka cca 15 cm

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: