Farmy, zvířátka, Noemovy archy

Angesehene Artikel

Sonderangebote

Lieferanten

Bruder Stáj s koněm a figurkou

BR62506

Neuer Artikel

Rozměry koně: 18,5x4,5x13,8 cm
Výška figurky: 10,6 cm
Věk: 4+
Materiál: ABS plast

Mehr Infos

639 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Preisentwicklung

Bruder Stáj s koněm a figurkou

Unsere Preisgestaltung orientiert sich stets an den Grundsätzen einer fairen Preisgestaltung. Wir treiben die Preise nicht künstlich in die Höhe und prahlen nicht mit überhöhten Prozentsätzen. Für jedes Produkt finden Sie immer eine Preishistorie.

×

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Rozšiřte svou Bruder farmu o stáj s koněm a figurkou žokeje. Každý správný chovatel koní se o svého čtyřnohého kamaráda musí postarat, nakrmit ho, vyhřebelcovat, očistit kopyta, podestlat a pak může vyrazit na projížďku a užívat si nejkrásnější pohled do krajiny, a to z koňského hřbetu. V sadě najdete kulisy, vybavení stáje a příslušenství (sedlo, ohlávku, ...), figurku žokeje a figurku koně.  Hlavní vlastnosti:
kulisyvybavení stájepříslušenství - sedlo, ohlávka, ...figurka žokejefigurka koně
 Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství  jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každý kluk je nadšený z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax,  Profi série a Mini série.

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: