Vláčkodráhy sety

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Le Toy Van Vláčkodráha City

TV701

Nový produkt

Rozměy vláčkodráhy: 145x20x107 cm Věk: 3+ Materiál: vysoce kvalitní dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů Ručně domalováváno ekologickými barvami Obsahuje 120 dílků

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 10.4.

6 505 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Le Toy Van Vláčkodráha City

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Tato vláčkodráha se 120 díly je plná detailních ilustrací a figurek, které vám opravdu zpříjemní dobrodružnou cestu. Zastavte se v salónu, zverimexu nebo pizerii! Sada se skládá z lokomotivy a vagónů (spojené magnety), dřevěných kolejí, mostu, vlakového nádraží a dalších. Vláček je kompatibilními s jinými populárními vláčkodráhami, pokud byste si chtěli své hrání rozšířit. Vše v balení je vyrobeno z udržitelného dřeva. Hlavní vlastnosti: Vlaky Le Toy Van jsou kompatibilní s ostatními vláčkodráhamiDetailní zpracováníNekonečné hodiny zábavyInteraktivní hračka pomáhá s rozvojem představivosti, řeči a sociálních dovednostíVyrobeno eticky z udržitelných materiálů – dlouhotrvající zábava i starost o naši planetuMalováno netoxickými barvami, testováno dle nejpřísnějších standardů  Auta, vlaky a stavebniceProsvištěte domovem s hračkami z této jedinečné kolekce firmy Le Toy Van. Najdete zde natahovací auta, vláčky a také garáže. Nechte představivost dětí volně plynout, představivá hra totiž napomáhá rozvoji koordinace. Edukativní, zábavná hra, to slibují dřevěné hračky Le Toy Van!

30 dalších produktů ve stejné kategorii: