Provlékání, vyšívání

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Detoa Navlékání maxi perle 92 ks

14578

Nový produkt

Rozměry balení: 15x12,5 cm
Rozměr korálků: 2 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 10.4.

352 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Detoa Navlékání maxi perle 92 ks

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Dřevěné maxiperle různých tvarů o průměru 20 mm se šňůrkou na navlékání v plastovém kyblíku.  Hlavní vlastnosti:
Obsahuje 92ks korálků, které jsou snadno uchopitelné pro malé ručičky Součástí je pevná šňůrka, kterou malé ručičky snadno provléknou otvory v korálcích Podporuje obratnost, rozpoznávání barev a mororické dovednosti Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný Vhodný pro děti od 3 let
 Tyto české dřevěné hračky jsou vyráběny z kvalitního dřeva, které se těží v horských oblastech střední Evropy. Pro barvení se používají pouze kvalitní, certifikované a ekologické barvy a laky, které vyhovují normě EN 71 a nezatěžují životní prostředí. Protože jsou hračky určeny převážně nejmenším dětem, je technologickému procesu a kompletaci věnována zvlášť vysoká pozornost, která zaručuje stálou a vysokou kvalitu výrobků Dřevěné hračky firmy Detoa se řadí mezi nejkvalitnější a nejestetičtější dřevěné hračky, které jsou v současnosti na evropském a tuzemském trhu k dostání. Nákupem hraček povedete své děti k rozvoji motorických schopností, estetickému cítění a kladnému vztahu k přírodnímu materiálu - dřevu. K hračkám Detoa se vracejí již několikáté generace. Prarodiče, rodiče - všichni vyrůstali s našimi hračkami značky Schowanek, Tofa a DETOA.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: