Pexeso

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

DinoMinipexeso s krtečkem

DI601079

Nový produkt

Rozměry: 9x6.5x2,8 cm
Věk: 3+
Počet hráčů: 2-4

Materiál: papír

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 10.4.

40 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

DinoMinipexeso s krtečkem

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

V minipexesu pro malé děti je 24 kartiček s 12 páry obrázků oblíbených postaviček. Hráči postupně hledají 2 stejné obrázky. Vyhrává ten, kdo najde více párů.Obsah: 24 pevných kartiček 1 návod Display obsahuje 40 krabiček (mix 4 motivů).


Aktivity společnosti  Dino Toys s.r.o. od roku 1994 zahrnují vlastní nakladatelskou činnost v oblasti her, puzzlí a obrázkových kostek - program Dino a obchodní činnost v oboru hraček v tuzemsku i zahraničí.


Do povědomí široké veřejnosti se společnost dostala díky řadě úspěšných her a širokému sortimentů puzzlí jako jsou např.: „Dostihy a sázky“ nebo „Člověče nezlob se“ a „Pojď si hrát“. Široký program rovněž využívá atraktivní mezinárodní i domácí licence jako: Walt Disney nebo Zdeněk Miler atd. Základem strategie vývoje produktů Dino byl od počátku důraz na nejvyšší kvalitu obsahu, výtvarného zpracování a technického provedení


Společnost vyvíjí vlastní Dino program puzzlí, společenských her a obrázkových kostek, ve kterém při zachování vysoké kvality respektuje jak kulturní, tak cenové zvyklosti lokálních trhů. Dino program využívá významné licenční tituly pro všechny zmíněné sortimenty. Nabízí kompletní program dětských a dospělých puzzlí, dětských, rodinných, edukativních i party her  ve velmi dobré kvalitě. Společnost Dino Toys spolupracuje s významnými výtvarníky, grafiky a vynálezci a pro jednotlivé zákazníky nabízí výrobu speciálních nebo lokálně adaptovaných titulů.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: