Panenky do domečku

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Le Toy Van Postavičky moje rodinka

P053

Nový produkt

Rozměr postavičky: 7x3x12,5 cm Rozměr balení: 15x28x4 cm Věk: 3+ Obsahuje 4 ks postaviček Materiál: vysoce kvalitní FSC dřevo z udržitelných a obnovitelných zdrojů Ručně domalováno ekologickými barvami

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 2.5.

701 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Le Toy Van Postavičky moje rodinka

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Šťastná rodina! Tato sada čtyř dřevěných panenek je připravena a čeká na rodinná dobrodružství. Postavičky jsou oblečeny do krásných, ručně šitých outfitů. Jejich velikost je přizpůsobena pro všechny domečky a produkty značky Le Toy Van. Ideální hračka pro vzdělávání a inspiraci, která podporuje sociální hru a zdokonaluje jemné motorické dovednosti. Produkt se může lišit v barevných detailech.  Produkt získal ocenění Loved by Children 2015, která oceňuje produkty nebo značky, které přinášejí něco jedinečného na trh hraček.    Hlavní vlastnosti: Panenky mají ručně šité oblečení, vlněné vlasy a pohyblivé končetinyOdborně a láskyplně vyrobeno z udržitelných materiálůDřevo certifikované FSC z udržitelných zdrojůDůkladně testováno, aby splňovalo nejvyšší bezpečnostní standardyZdobeno netoxickými barvami na vodní báziHračka pomáhá rozvíjet komunikaci, sociální dovednosti a kreativitu       Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že dřevo, ze kterého byl produkt vyroben, nebylo vytěženo nelegálně a pochází z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě blízkým způsobem, ve kterém jsou dodržovány přísné environmentální a sociální požadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svým nákupem pomáháte chránit lesy a podporujete šetrné, odpovědné či přírodě blízké hospodaření, díky kterému jsou naše lesy stabilnější, zdravější, mají přirozenou druhovou skladbu a lépe odolávají negativním následkům klimatických změn.

11 dalších produktů ve stejné kategorii: