Motorické kostky

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Small Foot Motorická kostka Králíček

LE11732

Nový produkt

Rozměry: 23x23x34 cm
Výška herní plochy: 20 cm
Věk: 12m+
Materiál: dřevo, kov

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 10.4.

865 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Small Foot Motorická kostka Králíček

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Small Foot Motorická kostka Králíček  Korálkový labyrint ve tvaru králíčka! Děti si mohou hrát na pěti stranách motorické kostky, na každé straně najdou jinou aktivitu. Například vkládání dílků, otáčení ozubených koleček, korálkový labyrint, xylofon, je to perfektní hračka k procvičení motoriky. Na jedné ze stran najdete čouhající mrkev, což je šroubující se nasazovačka. Svrchní stranu s labyrintem můžete odvázat a otočit, abyste mohli kostku skladovat bezpečně nebo z ní vytvořili židličku pro děti. Dřevěná motorická kostka má krásnou ilustraci zajíčka a jeho kamarádů.  Hlavní vlastnosti
Motorické aktivity na pěti stranáchVkládačkaNasazovačkaXylofonKorálkový labyrintLze přetransformovat na židličku
   Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: