Farmy, zvířátka, Noemovy archy

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Tidlo Dřevěný traktor s vlečkou

T0502

Nový produkt

Rozměry: 29x10x9 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo

Více informací

2 ks

572 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Tidlo Dřevěný traktor s vlečkou

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Tento pěkný a dřevěný retro traktor s vlečkou pomůže s přepravou zvířat nebo obilí. Má polohovatelná přední světla a přívěs s otočným závěsem. Také obsahuje dva balíky sena. Když děti balíky vyloží nabídne se jim mnoho místa pro všechna jejich zvířata (není součástí balení). Traktor s přívěsem má zaoblené kraje, rohy a kola a je tak ideální pro malé ruce. Podporuje dětskou kreativitu a představivost. Rozvíjí koordinaci ruka-oko a jemnou motoriku. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezbečnostní normě. Postavičku je možno dokoupit v naší nabídce.

 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: