Deskové a dětské hry

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Small Foot Člověče nezlob se pro 6 hráčů Safari

LE11765

Nový produkt

Skvělá zábava až pro 6 hráčů! V této klasické hře vyrobené ze dřeva musíte dostat svá zvířátka ze stepi do domečku. Zebra, žirafa, krokodýl, slon, leopard a lev vypadají skoro jako praví. Tyto figurky jsou vhodné pro děti, jsou dřevěné a mají plyšové prvky. Herní deska je praktická, po složení se z ní opět stane úložný box.

4+

Více informací

3 ks

498 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Small Foot Člověče nezlob se pro 6 hráčů Safari

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Skvělá zábava až pro 6 hráčů! V této klasické hře vyrobené ze dřeva musíte dostat svá zvířátka ze stepi do domečku. Zebra, žirafa, krokodýl, slon, leopard a lev vypadají skoro jako praví. Tyto figurky jsou vhodné pro děti, jsou dřevěné a mají plyšové prvky. Herní deska je praktická, po složení se z ní opět stane úložný box. Dvě herní kostky vám ukáží, o kolik polí se můžete posunout. Klasická stolní hra v trendy designu, která děti naučí počítat, poznávat barvy a zvířata. Děti se také naučí prohrávat. Hra pro 6 hráčů s 24 figurkami. Ideální také na cesty.

Rozměry: 26x24x1,5 cm, výška postavičKy: 3,5 cm, Ø 1,5 cm:
Věk:4+
Materiál: dřevo

30 dalších produktů ve stejné kategorii: