Domečky

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

KidKraft Dřevěný domeček Marlow

65985

Nový produkt

Rozměry: 112x63x39 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo,plast
Obsahuje 14 dílů příslušenství
Vhodné pro panenky do 30 cm

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 2.5.

1 465 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

KidKraft Dřevěný domeček Marlow

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

KidKraft Dřevěný domeček Marlow

KidKraft Dřevěný domeček Marlow je připraven potěšit děti po celé hodiny. Tento dům pro 30ti centimetrové panenky se třemi podlažími a sbírkou moderního barevného nábytku má spoustu možností k objevování. S pohyblivým schodištěm,terasovými světly, posuvnými průhlednými dveřmi a zvukovým a světelným sporákem je každý dům jako živý. Domeček je útulný a vysoce detailní. Sledujte, jak děti ožívají při hře s tímto domečkem Marlow.

- Krátká doba sestavení a delší hrací doba
- 14ti dílné příslušenství
- Světla a zvukový sporák a střešní terasa se světly - baterie jsou součástí balení
- Vestavěné dveře kuchyňské linky se otevírají a zavírají
- Robustní dřevěná konstrukce


Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě. Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

26 dalších produktů ve stejné kategorii: