Chodítka, vozíky

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Tidlo Chodítko Activity

T0214

Nový produkt

Rozměry: 50x34x33 cm
Věk: 12m+
Materiál: dřevo
Pogumovaná kola

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 10.4.

1 550 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Tidlo Chodítko Activity

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Tidlo chodítko Activity Pomůže dětem s prvními krůčky, ale také je zabaví předním panelem s různými aktivitami. Na předním panelu chodítka, které je stylizováno do přírody, najdete otočné chrastítko, malé počítadlo, otočné zrcátko, pexeso kostky, aj. To vše k zabavení a stimulaci mladých myslí! Na zadní straně také najdete malý úložný prostor pro oblíbeného plyšáka. Ideální pro děti, které potřebují s prvními kroky trochu pomoci. Rozvíjí koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku a zručnost. Po vybalení je nutno složit. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezpečnostní normě. Hlavní vlastnosti:
různorodé aktivitypomáhá s prvními krůčkyrozvíjí koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku a zručnost
 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: