építőkészlet

Megtekintett termékek

Beszállítók

Tidlo Dřevěná skládací stavebnice

T0062

Új termék

Rozměr: 18x3,7x28cm
Věk: 3+

Bővebb leírás

Rendelésre

1 018 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Ártörténet

Tidlo Dřevěná skládací stavebnice

Árképzésünket mindig a tisztességes árképzés elvei vezérlik. Nem mozgatjuk mesterségesen az árakat, és nem hencegünk felfújt százalékokkal. Minden termékhez mindig talál egy ártörténetet.

×

Egyéb infó

Děti s představivostí si s touto stavebnicí užijí mnoho zábavy. Tato 91 dílná sada obsahuje nářadí, barevné šrouby, matice, kostky a destičky, to vše mohou děti spojit a postavit složité výtvory. Postav, sešroubuj, utáhni! Děti mohou přiloženým šroubovákem a klíčem dotáhnout šrouby a postavit kreace dle jejich gusta. Co asi postaví Vašed dítko? Stavebnici je jednoduché složit a opět rozložit, v balení také naleznete leták s návodem a příklady modelů, kterými můžete začít. Podporuje děti v kreativní a představivé hře. Rozvíjí koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku a zručnost. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezbečnostní normě.

 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

7 más termékek ugyanabban a kategóriában: