Chodítka, vozíky

Megtekintett termékek

Beszállítók

Small Foot Dřevěné chodítko Velryba

LE11608

Új termék

Rozměry: 42x39x42 cm
Výška rukojeti: 41 cm
Věk: 12m+
Materiál: dřevo

Bővebb leírás

Rendelésre

2 560 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Ártörténet

Small Foot Dřevěné chodítko Velryba

Árképzésünket mindig a tisztességes árképzés elvei vezérlik. Nem mozgatjuk mesterségesen az árakat, és nem hencegünk felfújt százalékokkal. Minden termékhez mindig talál egy ártörténetet.

×

Egyéb infó

Small Foot Dřevěné chodítko Velryba



Pojďme na průzkum s velrybou! Toto dřevěné chodítko ve tvaru velryby pomůže dětem s prvními kroky a zároveň nabídne hračky k rozvoji motoriky. Chodítko se drží stylu mořského světa a jeho živočichů. Na čtyřech stranách chodítka naleznete hry jako vkládání tvarů, otáčení obrázků nebo kreslící tabulku. Děti se mohou naučit počítat, určovat světové strany nebo rozlišovat roční období. Chodítko má pogumovaná kola a je tak tiché a zároveň bezpečné. Chodítko je svrchu otevíratelné a dvířka obsahují pojistku proti přivření prstů. Můžete do něj tedy uložit všechny kostky. Najdete zde i brzdný systém, který zabrání nehodám.

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: