Ball és kaszkád útvonalakat

Megtekintett termékek

Beszállítók

Wonderworld Dřevěná kuličková dráha TRIX - Svítící kolo

WW-7006

Új termék

Rozměry: 45×34,5×22 cm
Věk: 3+
Materiál: dževo

Bővebb leírás

1 Elem

735 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Ártörténet

Wonderworld Dřevěná kuličková dráha TRIX - Svítící kolo

Árképzésünket mindig a tisztességes árképzés elvei vezérlik. Nem mozgatjuk mesterségesen az árakat, és nem hencegünk felfújt százalékokkal. Minden termékhez mindig talál egy ártörténetet.

×

Egyéb infó

Wonderworld Dřevěná kuličková dráha TRIX - Svítící kolo

KULIČKOVÁ DRÁHA SVÍTÍCÍ KOLO ZE SÉRIE TRIX® OD FIRMY WONDERWORLD JE SKVĚLÁ KULIČKOVÁ DRÁHA, KTERÁ VE TMĚ DOKONCE SVÍTÍ!
Díky své variabialitě, nápaditosti a propracovanému konceptu celé série TRIX® se jedná o velmi hodnotnou hračku, kterou ocení jak děti tak dospělí hráči. Všechny kuličkové dráhy ze série TRIX® jsou vzájemně kombinovatelné, což přináší této hře další rozměr. Podporuje tak dětskou představivost a fantazii při nalézání nových drah vzájemnou kombinací jednotlivých základních setů.
Základní stavební cihly jsou vyrobeny z kombinace plastu a dřevěných pilin, vlastní dráha pak z masivního dřeva. Promyšlený způsob spojování s trny pak dává celé stavbě výbornou stabilitu.
Hračka je certifikovaná dle EN71, barvená nezávadnými, vodou ředitelnými barvami.
Určeno pro děti od 3 let.


Krásné, ekologické, nápadité. Jedny z nejlepších dřevěných hraček současnosti.Hračky jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů a masivního dřeva, s velkým důrazem na perfektní zpracování, design a kvalitu.Značka Wonderworld se pravidelně umisťuje v mnoha hračkářských soutěžích a je držitelem četných ocenění v zemích z celého světa.

30 más termékek ugyanabban a kategóriában:

A termék vásárlói ezt is megvették: