Dřevěné stavebnice

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Wonderworld Kostky svítící ve tmě

WW-2514

Nový produkt

Rozměry: 20x24x2 cm
Věk: 2+
Materiál: dřevo
Obsahuje 30 kostek

Více informací

1 Položka

367 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Wonderworld Kostky svítící ve tmě

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Wonderworld Kostky svítící ve tmě

novační záře v tmavých kostkách. Děti mohou při stavění kostek vidět i jiné schéma na kostkách, které při tmě svítí. Nabízíme 30 kostek s 11 odlišnými tvary. Kostky rozvíjí neustálou dětskou představivost a fantazii.
Jak naše kostky svítí? Ponechte kostky pod světlem nejméně po dobu několika minut, v úplné tmě pak zjistíte jak kostky svítí. Intenzita a délka svícení je závislá na délce, po kterou je na světle necháte "nabít". Pokud necháte kostky na světle pouze několik minut, budou svítit také pouze několik minut.


Krásné, ekologické, nápadité. Jedny z nejlepších dřevěných hraček současnosti.Hračky jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů a masivního dřeva, s velkým důrazem na perfektní zpracování, design a kvalitu.Značka Wonderworld se pravidelně umisťuje v mnoha hračkářských soutěžích a je držitelem četných ocenění v zemích z celého světa.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: