Doktoři a sestřičky

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Green Toys Lékařská sada 9 ks

GTDKIT1314

Nový produkt

Rozměry balení: 25x20x7,5 cm
Rozměry reflexního kladívka: 12x5x2 cm
Věk: 2+
Materiál: recyklovaný plast z láhví od mléka
Obsahuje: 7 ks nástrojů a 2 sady náplastí

Více informací

U dodavatele, k odeslání cca 10.4.

613 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Green Toys Lékařská sada 9 ks

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Green Toys Lékařská sada 9 ks

Tato nádherná lékařská souprava má vše, co mladí lékaři potřebují k ošetřování nemocných medvídků a panenek zpět ke zdraví. Pomocí 6 kontrolních nástrojů pomozte pacientům a zároveň si dělejte poznámky do lékařské karty. Pomocí stetoskopu mohou malé děti poslouchat srdce pacienta, kontrolovat jejich teplotu pomocí teploměru a dokonce se podívat do uší pomocí otoskopu. Skvělý způsob, jak povzbudit kreativní a nápadité hraní a pomoci dětem pochopit proces návštěvy u lékaře. Propaguje sociální a jazykové dovednosti, když děti mluví se svým pacientem a diskutují o jejich zdraví. Podporuje pečující chování a empatii. Bezpečný, netoxický; neobsahuje BPA, PVC, ftaláty nebo vnější povlaky.


Americká značka Green Toys je předním výrobcem ekologicky a sociálně odpovědných hraček pro děti. Jejich výrobky jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného plastu z primárního zdroje recyklovaných lahví na mléko. Do jejich fascinujícího rozsahu patří delikátní kuchyňské předměty i skvěle navržená vozidla, lodě, letadla a další. Green toys povzbuzuje děti k péči o životní prostředí. Pomocí jejich produktů můžete ukázat, že vy také. K dnešnímu dni Green Toys recykloval 15 milionů obalů na mléko, z kterých vznikly skvělé zelené hračky!

23 dalších produktů ve stejné kategorii: