Doktoři a sestřičky

Prohlédnuté produkty

Novinky

Dodavatelé

Tidlo Doktorský kufřík

T0407

Nový produkt

Rozměry: 20x15x8,5 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo, látka

Více informací

1 Položka

497 Kč



Nejnižší cena za posledních 30 dní byla

Historie ceny

Tidlo Doktorský kufřík

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Přidat na seznam přání

Více informací

Zavojelte doktora! Tento doktorský kufřík obsahuje vše potřebné pro malé doktory, doktorky, zdravotní sestry a bratry. Léčba nemocných plyšáků může začít! Děti mohou použít stetoskop, aby poslechli pacientovo srdce, změřit teplotu teploměrem nebo se podívat do uší otoskopem. Po skončení prohlídky mohou mladí doktoři svým pacientům udělit nálepku za statečnost. Tento set dále obsahuje injekční stříkačku, léčivý gel, léky v krabičce, teploměr, stetoskop, otoskop, obvaz hlavy, a nálepky „Byl jsem statečný“, to vše v pevném kufříku s rukojetí. Skvělý způsob, jak v dětech probudit smysl pro kreativní a přestavivou hru a jak jim pomoci porozumět procesu prohlídek u lékaře. Podporuje děti v sociálních dovednostech a také rozvíjí jejich jazykové dovednosti a slovní zásobu. Dále děti může naučit empatii a starosti o druhé. Všechny díly tohoto setu jsou zavalité a velikostně tak akorát pro dětské ruce. Vyrobeno z kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů. Odpovídá evropské bezbečnostní normě.

 Hračky anglické značky TIDLO Timeless Toys jsou, jak název napovídá, nadčasové dřevěné hračky vyráběné společností John Crane již od roku 1984. Všechny hračky, jež vychází z moderních trendů, nabízejí vynikající hodnotu, kvalitu, design a bezpečnost pro děti.

23 dalších produktů ve stejné kategorii: